Встановлення окладів працівникам бюджетних установ - Ткаченко, Надія Марківна (My University, 2014)
Відповідно до Кодексу законів про працю України ст. 94 заробітна плата — це винагорода обчислена, як правило у грошовому виразі, яку власник або уповноважений ним орган виплачує працівникові за вико-нану ним роботу. Розмір заробітної плати залежить від складності та умов виконува-ної роботи, професійно-ділових якостей працівника, результатів його праці та господарської діяльності підприємства, установи, організації і максимальним розміром не обмежується.
Keywords: заробітна плата; оплата праці; тарифна сітка; штатний розпис; кафедра обліку і аудиту