Партизанський маркетинг як інструмент сучасних комунікацій - Гайдай, Дарина Олександрівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2026)
Охарактеризований партизанський маркетинг як інструмент сучасних комунікацій, зокрема для сфери В2С, подані приклади застосування партизанського маркетингу відомими світовими брендами.
Keywords: кафедра маркетингу; партизанський маркетинг; креативний маркетинг; PR