Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів - Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2011)
У статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.

In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.
Keywords: білок; protein; амінокислотний склад; біологічна цінність; грибний напівфабрикат; комбіновані м'ясопродукти; amino acid composition; biological value; mushrooms intermediate product; combined meat products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів