Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-282012-04-282011Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв : тем. зб. наук. пр. ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського. – 2011. - № 26. – С. 429-433.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1025У статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.uk-UKбілокproteinамінокислотний складбіологічна цінністьгрибний напівфабрикаткомбіновані м'ясопродуктиamino acid compositionbiological valuemushrooms intermediate productcombined meat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатівArticle