Яковенко, Тетяна ОлександрівнаБілько, Марина Володимирівна2018-07-032018-07-032018Яковенко, Т. О. Дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин / Т. О. Яковенко, М. В. Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 260.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27805Метою роботи є дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин на прикладі модельних систем вин. The purpose of the work is to study the use of tannins to protect the anthocyanins of red table wines on the example of model wine systems.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваокисленняантоціанитанінфенольні речовиниoxidationanthocyaninstanninphenolic substanceДослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових винThesis