Дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин - Яковенко, Тетяна Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин на прикладі модельних систем вин. The purpose of the work is to study the use of tannins to protect the anthocyanins of red table wines on the example of model wine systems.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; окислення; антоціани; танін; фенольні речовини; oxidation; anthocyanins; tannin; phenolic substance