Сорока, Анастасія АнатоліївнаРубанка, Катерина Володимирівна2022-10-042022-10-042021Рубанка, К. Дослідження хімічного складу мускатного горіху різного географічного походження / К. Рубанка, А. Сорока // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч 1. – С. 237https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38020Робота присвячена вивченню хімічного складу мускатного горіху вирощеного в Індії, Індонезії та Китаю. Проведена порівняльна оцінка вмісту окремих сполук мускатного горіху. Зроблені припущення, що до впливу георафічного походження мускатного горіха на його хімічних склад. The thesis is devoted to the study of the chemical composition of nutmeg grown in India, Indonesia and China. A comparative assessment of the content of individual nutmeg compounds was carried out. Assumptions are made about the influence of the geographic origin of nutmeg on its chemical composition.otherкафедра технології консервуваннямускатний горіххімічний складмісце вирощуванняnutmegchemical compositionplace of cultivationДослідження хімічного складу мускатного горіху різного географічного походженняThesis