Дишкант, Андрій Володимирович2023-05-102023-05-102023Дишкант, А. В. Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дишкант Андрій Володимирович ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40629otherяловичинасвининам’ясна сировинам’ясні консервитехнологіяпаштетні консервитушковані консервифаршеві консервим’ясо-рослинні консервитаранаповненнястерилізаціяустаткуванняконтроль якостікафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВпровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. КалушOther