Мурашко, Катерина СергіївнаМарченко, Вікторія ЄвгеніївнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2017-06-202017-06-202017Дослідження режимів сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. Є. Марченко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 314.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25619В роботі наведені результати досліджень кінетики сушіння кореню селери, які характеризують вплив попереднього оброблення сировини на тривалість зневоднення. Ефективними способами є бланшування і замочування в розчині лимонної кислоти кореня селери перед сушінням.uk-UKсушінняселератеплова обробкаdryingselerheat boxрейкафедра технології консервуванняДослідження режимів сушіння кореню селериThesis