Ткаченко, Таісія Павлівна2021-06-042021-06-042020Ткаченко, Т. П. Удосконалення елементів GMP системи управління безпечністю тістечок «Картопля» для оператора ринку ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Таісія Павлівна Ткаченко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 163 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34341otherтістечка «Бісквітно-кремові»кондитерська галузьсистема НАССРпрограми-передумовипідприємство ТОВ «Київський БКК»ДСТУвиробнича практикаобладнаннякафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення елементів GMP системи управління безпечністю тістечок «Картопля» для оператора ринку ТОВ «Київський БКК»Other