Біотехнологія в дії: удосконалення способів очищення стічних вод молокопереробних підприємств - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
Вода є найважливішою мінеральною речовиною. Вона відіграє винятково важливу роль у формуванні клімату землі та процесах обміну речовин, які становлять основу життя. Вона завжди була, є і надалі залишається одним з основних чинників існування людства. Water is the most important minerals. It plays exclusively important role in shaping the Earth's climate and metabolic processes that form the basis of life. It always has been and continues to be one of the the main factors of human existence.
Keywords: очищення стічних вод; молокопереробні підприємства; біотехнологія; sewage treatment; milk processing enterprises; biotechnology; кафедра екології та екоменеджменту