Боровик, Єлизавета Олегівна2024-07-082024-07-082024Боровик, Є. О. Проєкт відділення фільтрування пива та цеху розливу пивзаводу потужністю 6,0 млн дал пива на рік з використанням ефективних способів стабілізації пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Боровик Єлизавета Олегівна ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2024. – 50 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43903ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствафільтруванняфільтристабільність пиварозливпивоПроєкт відділення фільтрування пива та цеху розливу пивзаводу потужністю 6,0 млн дал пива на рік з використанням ефективних способів стабілізації пиваOther