Підгорний, Володимир ВасильовичВасильківський, Костянтин ВікторовичМаксименко, Ірина Фаддеївна2016-03-312016-03-312015Підгорний, В. В. Пружні властивості газорідинних середовищ і генерування пульсаційних режимів / В. В. Підгорний, К. В. Васильківський, І. Ф. Максименко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 145-147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22678Газорідинні середовища притаманні значній кількості харчових і мікробіологічних середовищ. До їх числа відносяться технології очищення дифузійного соку цукрових заводів. Перелік операцій в них стосується попередньої дефекації, основної дефекації, першої сатурації, дефекації перед другою сатурацією, сульфітації, фільтрування соків та ін. Названі процеси відбуваються в певній послідовності з метою максимально досяжного видалення нецукрів. Gas-liquid environment inherent in large quantities of food and microbiological media. These include technology for juice sugar mills. The list of operations concerns the preliminary defecation, defecation basic, first carbonation, defecation before the second carbonation, sulfitization filter the juice and others. The above processes occur in sequence in order to maximize removal netsukriv attainable.uk-UKкафедра мехатроніки та пакувальної технікигазорідинне середовищепульсаційні режимидифузійний сікgas-liquid environmentPulse modesdiffusion juiceПружні властивості газорідинних середовищ і генерування пульсаційних режимівOther