Dzyhar, OlgaDatsenko, AnnaObolkina, VeraSmirnova, Elizabeth2017-06-152017-06-152017Use of herbal raw materials in flour confectionery products manufacturing as antioxidants and enhancers of nutritional value / O. Dzygar, A. Datsenko, V. Obolkina, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25594enкафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівherbal raw materialsflourantioxidantnutritional valuediet productфітосировинаборошноантиоксидантпоживна цінністьдієтичний продуктфитосырьемукаантиоксидантпищевая ценностьдиетический продуктUse of herbal raw materials in flour confectionery products manufacturing as antioxidants and enhancers of nutritional valueThesis