Попова, Інна ВадимівнаСлива, Юлія Володимирівна2012-09-182012-09-182010Попова, І. В. Розробка технологічної схеми добування фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів із цикорію в присутності лимонної кислоти / І. В. Попова, Ю. В. Слива // Харчова наука і технологія. – Одеса, 2010. – № 4(13). – С. 19–22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2683Визначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.The optimum parameters of hydrolysis chicory raw citric acid with safe conservation in the final product the maximum amount of valuable mineral and organic components chicory.otherгідролізhydrolysisінулінфруктаницикорійолігосахаридиредукувальні речовинилимонна кислотаinulinfruktanychicoryoligosaccharidesreduce substancescitric acidкафедра харчової хіміїРозробка технологічної схеми добування фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів із цикорію в присутності лимонної кислотиArticle