Дороніна, Марта СергіївнаОлійник, Світлана Іванівна2024-05-152024-05-152023Дороніна, М. Оцінювання якості віскі / М. Дороніна, С. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 206.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43132Проведено аналіз способів оцінювання віскі. Методи газової та іонної хроматографії є ефективними під час оцінювання якості віскі. Їх застосування дає змогу встановлювати причини утворення помутнінь та осадів у готовій продукціїAn analysis of whiskey evaluation methods was carried out. Gas and ion chromatography methods are effective when assessing whiskey quality. Their use makes it possible to establish the causes of turbidity and sediment formation in finished productsukлікеро-горілчане виробництвоliquor and vodka productionдистилятвіскітехнологіяdistillatewhiskeytechnologyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОцінювання якості віскіAbstracthttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247