Ошурко, Павло АнатолійовичПодобій, Олена ВалеріївнаМілюкін, Михайло Васильович2024-03-052024-03-052020Ошурко, П. Дослідження мікроелементного складу екстракту з ягід чорноплідної горобини ізопропіловим спиртом методом мас-спектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою / П. Ошурко, О. Подобій, М. Мiлюкiн // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 2. – С. 258https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41980ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівароніяантоціанимас-спектрометріяchokeberryanthocyaninsmass spectrometryДослідження мікроелементного складу екстракту з ягід чорноплідної горобини ізопропіловим спиртом методом мас-спектрометрії з індуктивнозв’язаною плазмоюThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811https://orcid.org/0000-0002-2540-6811