Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаЛисенко, АлінаЯворський, Василь Володимирович2013-05-132013-05-132012Крижова, Ю. П. Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами / Ю. П. Крижова, А. П. Лисенко, В. В. Яворський // Мясной бизнес. - 2012. – № 4 (110). - С. 36-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7752Розроблено рецептури і технологію ковбасок для гриля з додаванням водоростей фукус та цистозіра чорноморська, які виробляються як напівфабрикат та в смаженому вигляді, визначений вміст в сировині та виробах заліза, цинку, міді, кобальту, йоду, селену та втрати вказаних мікроелементів при смаженні ковбасок в грилі. A compounding and technology for grilling sausages with added seaweed and fucus tsystozira Black Sea, which are produced as semi and fried defined content in raw materials and finished products of iron, zinc, copper, cobalt, iodine, selenium and loss of these trace elements frying sausages in a grill .otherковбаскиводоростімікроелементигрильсмаженняsausagesseaweedsmicroelementsgrillfryingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКовбаски для гриля, збагачені мікроелементамиArticle