Жмура, ІринаВашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-12-232013-12-232013Жмура, І. Г. Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла / І. Г. Жмура, О. М. Вашека, Т. А. Рашевская // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочних галузей : II міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2013. - С. 108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12399Проведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.uk-UKвершкове маслопорошок морквиорганолептикаbuttercarrot powderorganolepticкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового маслаThesis