Малежик, Іван ФедоровичБессараб, Олександр СеменовичБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2015-04-022015-04-022014Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Вісник ХНТУСГ ім. Петра Василенка. - Харків, 2014. – Вип. 152. – С. 150-156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20036Наведені експериментальні дані з сушіння морквяних вичавок конвективним способом, інфрачервоними променями та в полі НВЧ, а також вміст β-каротину в отриманих продуктах. The experimental data of carrot pomace convective drying method, infrared rays and microwave field and β-carotene content in the resulting product.otherβ-каротинсушінняморкваβ-carotenecarrotfood dryingкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавкиArticle