Астахова, Анастасія Дмитрівна2021-10-062021-10-062021Астахова, А. Д. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності хліба пшеничного «Цар Хліб» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Астахова ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 182 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35843otherхліб пшеничнийсистема НАССРсистема безпечностіопераційні програми-передумовитехнологічна схемаспособи виробництваконтрольні критичні точкикафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності хліба пшеничного «Цар Хліб» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»Other