Дослідження антиоксидантних властивостей високоолеїнової соняшникової олії - Єрмаков, Микола Олександрович; Осейко, Микола Іванович (My University, 2018)
Метою даної роботи було дослідження окислювальної стабільності високоолеїнової (ВО) соняшникової олії у порівнянні з класичною соняшниковою олією для з’ясування стійкості олійної композиції на її основі; The purpose of this work was to study the oxidative stability of high-oleic (HO) sunflower oil in comparison with classical sunflower oil to determine the stability of the oil composition on its basis.
Keywords: високоолеїнова соняшникова олія; олеїнова кислота; індукційний період; induction period; high-oleinic sunflower oil; oleic acid; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів