Андрейченко, Наталія ОлегівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-04-282016-04-282015Андрейченко, Н. О. Використання методу полімеразної ланцюгової реакції для виявлення генетично модифікованих інгредієнтів у харчових продуктах / Н. О. Андрейченко, Н. О. Стеценко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 332-333.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23050uk-UKгенетично модифіковані інгредієнтихарчові продуктиполімеразна ланцюгова реакціяgenetically modified ingredientsfood productspolymerase chain reactionВикористання методу полімеразної ланцюгової реакції для виявлення генетично модифікованих інгредієнтів у харчових продуктахThesis