Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2018-06-062018-06-062015Лисий, О. В. Дослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – С. 157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27579Дослідження зміни в структурі крохмалю різного походження внаслідок вологотермічної обробки. Investigation of changes in the structure of starch of different origin due to moisture-thermal treatment.uk-UKкрохмальнабуханняспектрометріяstarchswellingspectrometryкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиДослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометріїThesis