Динаміка процесів вибігу і гальмування в технологічних машинах - Піддубний, Володимир Антонович; Леус, Руслан Миколайович; Федоренко, Л. А. (My University, 2011)
Виконано аналіз і розроблено математичні моделі щодо процесів вибігу і гальмування в технологічних машинах, розрахункові схеми яких представлені двомасовими системами. The analysis and derived mathematical models of coasting and braking technology machines, computational schemes which are shown two-mass systems.
Keywords: двомасова система; процес вибігу; процес гальмування; динамічна модель; закони руху; динаміка систем; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки