Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаПівторацька, Ангеліна Анатоліївна2023-12-082023-12-082023Молочно-овочеві пасти - продукт збалансованого і дієтичного дитячого харчування / О. Кочубей-Литвиненко, Т. Осьмак, У. Бандура, А. Півторацька // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : збірник наукових матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 26-27жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 64-65https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41716Розробка нових видів кисломолочних молочно-овочевих паст є перспективним напрямком виробництва кисломолочних продуктів. Поєднання кисломолочної і овочевої основи дасть змогу отримати продукт з високими споживчими властивостями та покращити структури харчування дітей шляхом розширення асортименту кисломолочних продуктів комбінованого молочно-рослинного складу без додавання цукру.молочно-овочеві пастизбалансоване харчуванняконбіновані продуктикафедра технології молока і молочних продуктівМолочно-овочеві пасти — продукт збалансованого і дієтичного дитячого харчуванняThesis