Рекомендації щодо використання профілограм для оцінювання якості виробу - Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна (My University, 2017)
Наведено приклад використання профілограм при оцінювання виробів. An example of using profilogram the assessment of products.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; профілограма; оцінювання якості виробів; profilogram; evaluating the quality of products