Роздобудько, Борис Валерійович2016-06-162016-06-162012Роздобудько, Б. В. Закономірності накопичення диметилсульфіду в пиві / Б. В. Роздобудько, Б // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, частина 1, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 181-182.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23590Диметилсульфід (ДМС) за класифікацією Європейської пивоварної конвенції (ЕВС) має індекс речовин 0732, які обумовлюють смак варених овочів і злаків в пиві. Ця речовина у пивоварінні контролюється в солоді, готовому суслі і пиві.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадиметилсульфідсолодсірковмісні амінокислотипиводиметилсульфидсеросодержащие аминокислотыdimethylsulfidemaltsulfur-containing aminoacidsbeerЗакономірності накопичення диметилсульфіду в пивіThesis