Використання LibreOffice Draw в науковій роботі - Петренко, Олександр Якович; Ярковий, Андрій Олексійович (My University, 2022)
Навчальний посібник присвячено поглибленому вивченню та практичному засвоєнню основних прийомів роботи з програмним засобом LibreOffice Draw для створення ілюстрацій (кольорових малюнків, графіків, діаграм, таблиць). The training manual is dedicated to in-depth study and practical mastering of the basic techniques of working with the LibreOffice Draw software tool for creating illustrations (color drawings, graphs, diagrams, tables).
Keywords: растрове зображення; меню; ілюстрації; графіки; діаграми; raster image; menu; illuraficsstrations; grafics; diagrams