Ковальчук, Вадим ВалерійовичБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2014-02-252014-02-252013Ковальчук, В. В. Розроблення способу виробництва зефіру з додаванням пюре дикорослих ягід та оцінка його якості / В. В. Ковальчук, А. О. Башта // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез Міжнародної науково-технічної конференції, 14–15 листопада 2013 р. – С. 135–136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12780У роботі підтверджено доцільність використання у технології зефіру нової нетрадиційної сировини (пюре фізалісу, калини та терену), що дозволяє створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The work confirmed the feasibility of using in technology of zephyr new raw materials (Physalis, Viburnum and Blackthorn puree), allowing health improvement final product with good taste and appearance, high nutritional value creation.otherзефірфізаліскалинатеренпектинові речовинифенольні сполукиzephyrPhysalisViburnumblackthornpectinphenolic compoundsкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення способу виробництва зефіру з додаванням пюре дикорослих ягід та оцінка його якостіThesis