Про *- зображення комутаційних співвідношень з умовами ортогональності - Островська, Ольга Володимирівна; Якимів, Роман Ярославович (My University, 2012)
В роботі вивчається категорія інтегрованих *-предаставлень алгебр, порождених співвідношеннями такого виду. Доведено, что категорія інтегрованих *-представлень ізоморфна деякій підкатегорії категорії представлень алгебри Кунца-Тепліца. In this paper we study the categories of integra'ble * -representations of the family of * - algebras generated by relations of the following form. It is proved that the category of integrable representations of is isomorphic to the certain subcategory of the category of * -representations of Cuntz- Topeplitz algebra.
Keywords: комутаційні співвідношення; Кунц-Теплиц; алгебра (математика); canonical commutation relations; Cuntz-Toeplitz; algebra (mathematics); кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.