Малько, Дар'я Юріївна2022-10-132022-10-132022Малько, Д. Ю. Проект цеху переробки винограду з виробництва білих виноматеріалів для ігрістих вин потужністю 2 тис т за сезон з обгрунтуванням вибору сортів винограду : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Юріївна Малько ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2022. – 58 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38172otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградподрібненняпресуванняосвітленнядріжджібродіннясульфітаціявиноматеріал ігристийПроект цеху переробки винограду з виробництва білих виноматеріалів для ігрістих вин потужністю 2 тис т за сезон з обгрунтуванням вибору сортів виноградуOther