Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2014-06-182014-06-182013Сімахіна, Г. О. Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищ / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013 р. – С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15307Установлено основні способи збагачення молочних середовищ біологічно активними речовинами ягідної сировини, зокрема утверджено визначальну роль низьких температур у збереженні хімічного складу вихідної сировини й готового продукту. The main methods to enrich the dairy semi products with biologically active substances extracted from wild berries were highlighted in this work. Particularly, we confirmed the conceptual role of low temperatures in protecting the chemical composition of both the initial raw and the final product.otherягодимолочні продуктивітамінизаморожуванняberriesdairy productsvitaminsfreezingкафедра технології оздоровчих продуктівФункціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищOther