Дослідження впливу конструкцій транспортної системи на процес масообміну в колонному екстракторі - Люлька, Дмитро Миколайович; Серьогін, Олександр Олександрович (My University, 2007)
Майже на половині цукрових заводів України експлуатуються колонні дифузійні установки. За принципом дії всі вони ідентичні, відрізняються лише конструкцією транспортних систем (взаємне розміщення, форма, розміри, кількість транспортуючих лопатей та контрлопатей). Almost half of the Ukrainian sugar refineries operated tower extraction plants. Principle of action they are identical, differing only design of transport systems (mutual arrangement, shape, size, and number of transport blades kontrblades).
Keywords: транспортна система; transport system; колонний екстрактор; columned extractor; масообмін; mass transfer; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра електропостачання і енергоменеджменту