Кошова, Валентина МиколаївнаМукоїд, Роман Миколайович2013-04-032013-04-032013Кошова, В. М. Лікувально-дієтичні харчові продукти на натуральній сировині / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології : збірник праць Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня 2013 р. – Київ, 2013. - С. 89 - 90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7223Продукти, приготовані з солоду, мають лікувально-дієтичні властивості, завдяки набору біологічно активних речовин солоду. Враховуючі цінний хімічний склад солоду злакових культур (вівса, кукурудзи, ячменю) розроблено біологічно активні добавки на їх основі і вивчена їх харчова цінність. Products made from malt, have a therapeutic dietary properties, thanks to a set of biologically active substances of malt. Given the valuable chemical composition of malt cereals (oats, corn, barley) developed dietary supplements based on them and studied their nutritional value.otherзерносолодполісолодовий екстрактполісолантигіпоксинхолесолгемосолgrainmaltpoli-maltextract polisolantyhipoksynkolesolhemosolкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЛікувально-дієтичні харчові продукти на натуральній сировиніArticle