Інтеграційні об’єднання як інструмент продовольчої безпеки - Шпиг, Юлія Миколаївна (My University, 2013)
Інтегровані структури, що об’єднують у своєму складі різні ланки АПК (від виробництва сільськогосподарської продукції до її реалізації кінцевим споживачам), є, як показує світовий досвід, найбільш ефективними та пристосованими до умов ринкової економіки. The integrated structure uniting composed of different parts of the AIC (from agricultural production to its implementation to final consumers) are, as international experience shows that the most effective and adapted to the market economy.
Keywords: інтеграційні об’єднання; продовольча безпека; продукти харчування; integration associations; food security; food