Попова, Наталія ВікторівнаЗав'ялов, Володимир ЛеонідовичБодров, Віктор СеменовичМисюра, Тарас ГригоровичЗапорожець, Юлія Владиславівна2012-09-162012-09-162012Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів / Н. В. Попова, В. Л. Зав'ялов, В. С. Бодров, Т. Г. Мисюра, Ю. В. Запорожець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса, 2012. – Вип. 42. – Т. 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2598Наведені результати розрахунку процесу екстрагування солоду зернової сировини за допомогою системи MATHCAD. В результаті досліджено дифузійні властивості пшеничного та ячмінного солоду, що дає змогу отримати високоцінні екстракти з цих сировин для консервної, косметичної та фармацевтичної галузей промисловості.The results of the calculation process of extraction of malt grain raw materials by means of MATHCAD. As a result of study diffusion properties of wheat and barley malt, which provides valuable extracts from these raw materials for canning, cosmetics and pharmaceutical industries.uk-UKвіброекстрагуванняцільовий компонентмасовіддачасолод зернової сировиниvibroextractiontarget componentкафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвРозроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів