Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів - Попова, Наталія Вікторівна; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Бодров, Віктор Семенович; Мисюра, Тарас Григорович; Запорожець, Юлія Владиславівна (My University, 2012)
Наведені результати розрахунку процесу екстрагування солоду зернової сировини за допомогою системи MATHCAD. В результаті досліджено дифузійні властивості пшеничного та ячмінного солоду, що дає змогу отримати високоцінні екстракти з цих сировин для консервної, косметичної та фармацевтичної галузей промисловості.

The results of the calculation process of extraction of malt grain raw materials by means of MATHCAD. As a result of study diffusion properties of wheat and barley malt, which provides valuable extracts from these raw materials for canning, cosmetics and pharmaceutical industries.
Keywords: віброекстрагування; цільовий компонент; масовіддача; солод зернової сировини; vibroextraction; target component; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв