Ефективність діяльності підприємств торгівлі - Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2011)
В статті зроблено аналіз понятійного аппарату стосовно терміну «ефективність» та розглянуто показники оцінки ефективності торгівельного підприємства, проаналізовано ефективність підприємств роздрібної та оптової торгівлі в Україні за період 2006-2008 рр.
Keywords: ефективність; ефект; результативність; продуктивність; торгівельна діяльність; економічна ефективність; соціальна ефективність; эффективность; эффект; результативность; продуктивность; торговая деятельность; экономическая эффективность; социальная эффективность; efficiency; effect; effectiveness; productivity; trade activity; economic efficiency; social efficiency; кафедра економіки і права