Теоретичні аспекти стратегічного маркетингового планування - Пантелєєва, О. В.; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2001)
Розглянуто складові плану маркетингу як результату стратегічного маркетингового планування. Were considered components of the marketing plan how the result of strategic marketing planning.
Keywords: стратегічне маркетингове планування; маркетингові стратегії; план маркетингу; strategic marketing planning; marketing strategies; marketing plan; кафедра маркетингу