Мацук, Юлія АнатоліївнаМихайлов, Богдан Володимирович2023-12-182023-12-182022Оцінка впливу псиліуму на структурно-механічні показники рибних напівфабрикатів / Ю. А. Мацук, Д. С. Пелевіна, А. Г. Мацук, Б. В. Михайлов // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : ІІ Всеукраїнська науково-практична конференції, 15 грудня 2022, м. Полтава. – Полтава : ПДАУ, 2022. – С. 99-101https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41805У тезах доповіді висвітлені питання можливісті ефективного використання псиліуму в технології рибних напівфабрикатів зі стабільними структурно-механічними властивостями при раціональному підборі рецептурних компонентів та режимів теплового оброблення. The thesis of the report highlights the possibility of effective use of psyllium in the technology of fish semi-finished products with stable structural and mechanical properties with a rational selection of recipe components and heat treatment modes.ukрибні напівфабрикатинетрадиційна рослинна сировинапорошок псиліумуfish semi-finished productsnon-traditional vegetable raw materialspsyllium powderОцінка впливу псиліуму на структурно-механічні показники рибних напівфабрикатівThesis