Шуригіна, ТетянаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаЦьома, МаринаМандриш, Олександр2014-07-102014-07-102014Аспекти технології низькокалорійних соусів / Тетяна Шуригіна, Марина Цьома, Олександр Мандриш, Олександра Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16031Визначено можливість використання в технології соусів-дресингів овочевих порошків, які є структуроутворювачами, і дозволяють знизити вміст жиру в рецептурній композиції. The possibility of using the technology sauces, dressing vegetable powders that are structure-and can reduce the fat content in prescription formulation.uk-UKнизькокалорійні соусиовочеві порошкивміст жируlow-calorie saucesvegetable powdersfatкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАспекти технології низькокалорійних соусівOther