Олійник, Світлана ІванівнаСамченко, Ірина Олександрівна2021-06-292021-06-292019Олійник, С. І. Оброблення сортівки у виробництві горілок / С. І. Олійник, І. О. Самченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34695Запропоновані технологічні обробки сприяють інтенсифікації технологічності процесу та покращенню якості горілчаної продукції. The proposed technological treatments help to intensify the processability of the process and improve the quality of gorilka products.otherсортівкаsortivkaшунгітshungitisактивне вугілляactivated carbonгорілкаgorilkaкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОброблення сортівки у виробництві горілокThesis