Ліпєц, Антон АдамовичГусятинська, Наталія АльфредівнаГусятинський, Микола ВолодимировичТетеріна, Світлана Миколаївна2014-02-112014-02-112003Деклараційний патент на винахід 58320 UA, 7 C13D 1/10 Спосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини / Ліпєц А.А., Гусятинська Н.А., Гусятинський М.В., Коровко С.М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № 2002119393; заявл. 26.11.2002; опубл. 15.07.2003, Бюл. № 7, 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12638Спосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини, що включає обробку води газоподібним діоксидом ciрки, який відрізняється тим, що після обробки води газоподібним діоксидом ciрки вводять коагулянт дигідроксосульфат алюмінію в кількості 0,02-0,08 % до маси води. Method of preparation of feedwater for extracting of saccharose from sugar-beet raw material, that includes of water treatment dioxide sulphur, that differs in that after treatment of water gaseous dioxide of sulphur enter the coagulant sulfate of aluminium in an amount 0,02-0,08 to mass of water.uk-UKбурякова стружкасульфат алюмініюекстрагування сахарозиочищеннякоагулянтbeet shavingextracting of saccharosebasis sulfate of aluminiumcleaningcoagoulentкафедра біотехнології і мікробіологіїСпосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини (Деклараційний патент на винахід № 58320)Other