Шляхи використання соку із бузини в харчовій промисловості - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Панчук, Олег Володимирович (My University, 2023)
Сьогодні основною світовою тенденцією харчової науки є виробництво функціональних та профілактичних продуктів харчування. Такі продукти призначені для різних верств населення, що відрізняються збалансованим хімічним складом, забезпечують раціональне харчування, сприяють збереженню здоров’я, покращують фізичну та розумову працездатність, підвищують опірність організму до несприятливих впливів довкілля

Today, the main global trend in food science is the production of functional and preventive food products. Such products are intended for different segments of the population, with a balanced chemical composition, provide rational nutrition, promote health, improve physical and mental performance, and increase the body's resistance to adverse environmental influences
Keywords: харчова промисловість; рослинна сировина; харчові продукти; кафедра технології консервування; food Industry; vegetable raw materials; food