Штефан, Євгеній Васильович2014-11-132014-11-132014Штефан, Є. В. Математичне моделювання процесів харчових виробництв з використанням інтелектуальних експертних систем / Є. В. Штефан // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 443.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18283Запропоновано методи та засоби ефективного аналізу взаємовпливу конструктивних, технологічних та структурно-механічних параметрів процесів термомеханічного оброблення харчових матеріалів. Methods and means for effective analysis of interference design, technological and structural and mechanical parameters of thermomechanical processing of food materials.otherхарчові виробництваекспертні системиматематичне моделюванняfood productionexpert systemsmathematical modelingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМатематичне моделювання процесів харчових виробництв з використанням інтелектуальних експертних системOther