Карпенко, Тетяна СергіївнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2014-06-102014-06-102014Карпенко, Тетяна. Збагачення хлібобулочних виробів клітковиною / Тетяна Карпенко, Тетяна Сильчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 60-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14934Внесення клітковини гороху для збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами є доцільним при забезпеченні належної якості готових виробів. Необхідно використовувати горохову клітковину у виробництві хлібобулоч-них виробів для збагачення щоденного раціону населення поживними речовинами.uk-UKклітковиназбагачення хлібобулочних виробівобогащения хлебобулочных изделийклетчаткаenrichment of bakery productscelluloseкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення хлібобулочних виробів клітковиноюThesis