Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2019-04-222019-04-222019Патент 133068 UA, МПК А23G 9/00 (2019.01) Склад замороженого йогуртного продукту / Устименко І.М., Поліщук Г.Є; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 2018 09681; заявл. 27.09.2018 ; опубл. 25.03.2019, Бюл. № 6, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29044Склад замороженого йогуртного продукту. Як жировий компонент використовують харчові емульсії на основі купажованих олій та замінника молочного жиру, отриманий методом ензимної переетерифікації, як натуральний барвник – рослинне вугілля, також продукт містить пребіотик. Composition of frozen yogurt product. As a fatty component, using food emulsions, as a natural dye - vegetable coal, also contains prebiotic.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюзаморожений йогуртfood emulsionsodium caseinatefrozen yogurtкафедра технології молока і молочних продуктівСклад замороженого йогуртного продукту (патент на корисну модель № 133068)Other