Склад замороженого йогуртного продукту (патент на корисну модель № 133068) - Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Склад замороженого йогуртного продукту. Як жировий компонент використовують харчові емульсії на основі купажованих олій та замінника молочного жиру, отриманий методом ензимної переетерифікації, як натуральний барвник – рослинне вугілля, також продукт містить пребіотик. Composition of frozen yogurt product. As a fatty component, using food emulsions, as a natural dye - vegetable coal, also contains prebiotic.
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; заморожений йогурт; food emulsion; sodium caseinate; frozen yogurt; кафедра технології молока і молочних продуктів