Добоній, Інна ВасилівнаБілько, Марина Володимирівна2012-04-192012-04-192012Білько, М. В. Дослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при ектсрагуванні пряно-ароматичної сировини / М. В. Білько, І. В. Добоній // ВиноГрад. – 2011. – Том XLI, Ч. 2 - С. 110-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/923Досліджено динаміку фенольних речовин, катехінів і лейкоантоціанів при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини для виробництва вермутів. Математично обгрунтовано вибір тривалості екстрагування при отриманні екстракту з композиції пряно-ароматичної сировини.The dynamics of phenic matters caterhins and lucoantocitians at extracting spicily-aromatic raw material for the production of vermouths is investigated. The choice of duration of extracting at the receipt of extract is mathematically grounded from composition spicily-aromatic raw material.otherвермутvermouthпряно-ароматична сировинабіологічно активні речовиниspicily aromatic raw materialbioactive mattersкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини