Консерви других страв з овочевими добавками (Патент на винахід № 104379) - Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана Анатоліївна (My University, 2013)
Розроблено консерви других страв з овочевими добавками, які містять м'ясну сировину, цибулю ріпчасту, олію або жир для обсмажування, томатну пасту 30 %-ву, часник, борошно пшеничне, сіль кухонну, перець чорний мелений, кріп, воду, які відрізняються тим, що додатково містять моркву, гарбуз, корінь селери. Have been developed canned food of second dishes with vegetable supplements that contain raw meat materials, onion, butter or oil for frying, tomato paste of 30%, garlic, wheat flour, salt, ground black pepper, dill, water, wherein additionally include carrots, pumpkin, celery.
Keywords: гарбуз; корінь селери; консерви; м’ясна сировина; морква; pumpkin; celery; canned food; raw meat materials; carrots; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів