Конструктивні елементи транспортних систем пакувального обладнання - Масло, Микола Андрійович; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2006)
Проведено аналіз транспортних систем для переміщення упаковок по внутрішньо-машинних трасах пакувального обладнання. Представлені результати аналітичних досліджень кінематичних параметрів транспортних систем і силового впливу робочих органів на конструктивні елементи упаковок. The analysis of transport systems to move the packages to internally-machine Tracy packaging equipment. The results of analyzes of kinematic parameters of transport systems and the power of influence on the working bodies of the structural elements of the packages.
Keywords: упаковка; packaging; пакувальна машина; packaging machine; транспортна система; transport system; робочий орган; the working body; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки