Особливості взаємовідносин підприємств бурякоцукрового підкомплексу АПК України - Шереметинський, Михайло Анатолійович (My University, 2005)
Проаналізовано динаміку та досягнутий рівень економічної ефективності вирощування та переробки цукрових буряків в Україні. Запропоновано деякі варіанти співпраці, засновані на взаємовигідному співробітництві In thesis are considered formation development of Ukrainian sugarbeet production, economic significance for Ukrainian national also - relationships and problems between рlayer suga beet subcomplex.
Keywords: врожайність; собівартість; продуктивність праці; прибуток на 1 га посівів цукрових буряків; рівень рентабельності виробництва цукросировини; співробітництво; делегування; sugarbeet subcomplex; resources crisis situation; revival of sugarbeet production; іпtegro sugar markets; investments; development; relation problems between players of sugarbeet subcomplex; кафедра економіки праці та менеджменту