Особливості процесів очищення буряків від зв'язаних забруднень у ході гідравлічного транспортування - Пушанко, Микола Миколайович; Хоменко, Олександр Іванович; Абрамов, Олександр Борисович (My University, 2008)
Установлені закономірності зміни зв'язаної забрудненості коренеплодів у ході гідротранспортування та побудовані математичні моделі відокремлення зв'язаних забруднень з поверхні коренеплодів. The established patterns of contamination linked roots during hydro and mathematical models separation bound contaminants from the surface roots.
Keywords: буряки; beets; відмивання; забруднення; математична модель; washing; pollution; mathematical model; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування